Què és Yuenyeung?

· 29/11/2020

El te i el cafè són les dues begudes més populars del món. Per què triar l'una o l'altra si podem barrejar-les? Encara que pels amants de tots dos la idea de barrejar-los sol semblar inusual, és popular en moltes parts del món.

La combinació més famosa de cafè i te és el Yuenyeung, originària d'Hong Kong.

Etiquetes

Latte art: les 4 bases fonamentals

· 22/11/2020
El cafè es va convertir per primera vegada en un art visual fa unes dècades a Itàlia, el lloc de naixement de les populars begudes espresso a base de llet. Encara que el corrent principal pertany a les cafeteries estatunidenques a la fi de la dècada de 1980 i principis dels 1990 aviat va començar a estendre's pel món.
Etiquetes

Hauries de beure cafè quan practiques esport?

· 01/11/2020

La cafeïna millora i prolonga el rendiment de l'exercici. Beure cafè després d'un entrenament pot ajudar a recarregar els músculs i recuperar-se ràpidament d'un exercici rigorós.

El glucogen, la principal font de combustible del múscul durant l'exercici, es reposa més ràpidament quan els esportistes ingereixen cafeïna després d'un exercici, millorant així el seu rendiment.

Etiquetes

Cafè latte carabassa

· 25/10/2020

Si ets dels quals li agrada innovar i crear begudes en cada temporada de l'any, avui et proposem una beguda amb un dels productes estrella de la tardor, la carabassa.

Ingredients:

• Cafè
• Puré de carabassa
• Llet 
• Canyella
• Gingebre
• Nata (decoració)
• Sucre (opcional)

Etiquetes

Com afecta el canvi climàtic al cafè?

· 18/10/2020

L'agricultura és una de les àrees més afectades pel canvi climàtic. Cada canvi biològic que té lloc en una planta: floració, creixement i maduració, es veu afectada per paràmetres externs com la temperatura, humitat o la llum. La forma que una planta respon a aquests paràmetres determina la seva fenologia o el cicle de vida estacional.

Etiquetes

El cafè és bo per a la salut?

· 11/10/2020

Segons una nova publicació del New England Journal of Medicine, el cafè té una gran quantitat de beneficis per a la salut, inclosa la reducció del risc de malalties cròniques.

Si bé massa cafè pot causar efectes secundaris a causa de la cafeïna, aquesta nova anàlisi suggereix que pot ser part d'un estil de vida saludable.

Etiquetes

Canàries per a amants del cafè

· 12/07/2020

Si ets un amant del cafè i et ve de gust endinsar-te més en aquest món, no fa falta que te’n vagis molt lluny. Tenim un lloc molt prop de casa on es conrea cafè. On? Canàries.

El cafè en Gran Canària, es conrea als voltants de la Vall d’Agaete. Agaete amaga el seu secret millor guardat a la seva Vall gràcies a les condicions climàtiques ideals que tenen pocs llocs a les Illes Canàries.