Café - 22/05/2022
Comentarios (0)

La màquina d'expresso és la peça central de les cafeteries de tot el món, la representació de l'art de fer un cafè. El primer prototip de màquina d'expresso es remunta a la fi del segle XIX. Més de 130 anys després, la tecnologia de l'expresso ha canviat i evolucionat de diverses formes. Les màquines actuals compten amb tecnologia de calderes d'avantguarda, extracció precisa controlada digitalment i un nivell de control cada vegada major.

Veure notícia completa

- 15/05/2022
Comentarios (0)

En cada regió, la gent ha desenvolupat mètodes únics per a conrear i elaborar te. La variació en el gust i les tècniques locals ha impulsat la innovació del te al llarg dels segles. És possible resumir el procés d'elaboració del te en els següents passos: 1.    Collita

Veure notícia completa

Café - 08/05/2022
Comentarios (0)

Et portem una guia del que has de tenir en compte per a obrir una cafeteria: 1. Decideix si vols obrir la teva pròpia botiga, franquícia o comprar un negoci existent Tens tres maneres d'obrir una cafeteria: •    Començar-la des de zero i obrir la teva pròpia botiga. •    Obrir una franquícia. •    Comprar una cafeteria existent que estigui a la venda.

Veure notícia completa