- 28/06/2020
Comentarios (0)

Amb la calor ens ve de gust prendre coses fredes. Si estàs en el món de l'hostaleria, segur que a mesura que es va acostant l'estiu et demanen més cafè amb gel. Si vols sorprendre els teus clients o amics, et proposem que preparis cold brew. Quina diferència hi ha entre el cafè amb gel i cold brew?

Veure notícia completa

- 14/06/2020
Comentarios (0)

La majoria ens hem passat dos mesos tancats a casa. Encara que ens hem buscat maneres de passar el temps més ràpid com preparar receptes, realitzar trucades amb amics i familiars, provar altres canals socials com tik tok, etc. Quan passem més temps a casa, piquem més entre hores i fa que agafem uns quilets de més. A causa d'això i que l'estiu està a la vora, és un bon moment per a reduir aquests quilets de més.

Veure notícia completa

Café - 31/05/2020
Comentarios (0)

El canvi climàtic és una realitat, cada cop més, som més conscients que hem de tenir cura del nostre planeta. Com a conseqüència, estem canviant els hàbits de consum de cafè a casa, s'estan substituint les cafeteres de càpsules per mètodes més sostenibles com les cafeteres de filtre o cafeteres superautomàtiques i en les quals s'utilitza el cafè en gra.

Veure notícia completa