Café - 24/09/2023
Comentarios (0)

En un estudi observacional recent publicat pel European Journal of Preventive Cardiology, els investigadors van trobar que les persones que bevien dues o tres tasses de cafè al dia tenien un menor risc de malaltia cardiovascular i mort prematura que els qui evitaven el cafè. 

Veure notícia completa

Café - 17/09/2023
Comentarios (0)

El món del vi i el cafè són similars en molts nivells. Començant per la importància del sabor. Com et dirà qualsevol amant del vi, la bellesa de l'objecte de la seva passió radica en la complexitat dels seus sabors. I no s'equivoquen: en el vi es poden discernir aproximadament 400 sabors. Però, Sabies que hi ha 800 components de sabor en el cafè?

Veure notícia completa

Café - 10/09/2023
Comentarios (0)

El cafè i la xocolata són companys perfectes, i pot haver-hi una raó científica per a això. Ja sigui un tros de xocolata al costat del seu expresso o en el cafè mateix, com un moca, a la gent li encanta combinar xocolata i cafè . La raó principal per la qual el cafè i la xocolata van tan ben junts pot haver-se del fet que tots dos són llavors de plantes tropicals i passen per un procés de producció similar. Articles relacionats:

Veure notícia completa