Viaje de café a Perú

Viatge de cafè al Perú

· 19/02/2019


El mes de juliol passat, una integrant de l'equip MamaSame va viatjar al Perú per a endinsar-se per uns dies en el món del cafè. Concretament en Chanchamayo, considerada la capital cafetera del Perú. En aquest lloc, es produeix un dels cafès més cars del món, el Misha, que es genera a través de la digestió d'un mamífer anomenat mishasho.

El viatge es va dividir en dos dies clau:

El primer dia, es van visitar les plantacions de cafè del Sr. Francisco Javier, un gran expert que provenia de la tercera generació de cafeters en la qual dia a dia treballava en la cura de les seves plantacions per a aconseguir la millor qualitat en el producte.

El segon dia, es van testar en el laboratori-escola de la cooperativa NARSA, més de 10 variacions de cafès d'una qualitat per sobre dels 80 punts.

En aquesta mena de viatge, t'adones del vincle que es crea entre les persones que comparteixen una passió comuna i que mostren perspectives i coneixements diferents que t'ajuden a créixer dia a dia.

Però el més important és el gran esforç per a disposar de la millor qualitat en cada tassa, cuidant cada detall, des de l'origen fins a la teva tassa.

Des de Cafès MamaSame, volem donar les gràcies a NARSA cooperativa per haver fet possible la nostra visita i pels esforços a mantenir una cultura ecològica tan forta, productiva i de qualitat.

»